Contact

We vinden het altijd leuk om van jou te horen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Squash is leuk én squash is erg gezond. Moeten we je meer redenen geven om eens contact met ons op te nemen? Doe dat vandaag nog!

Onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers. Daarom zijn wij niet altijd direct beschikbaar.
Je vindt onderaan onze contactgegevens. Als je een e-mailtje stuurt, dan hoor je altijd snel van één van onze leden.

Je kunt ook bellen voor wat meer informatie (zie het telefoonnummer onderaan deze pagina), maar realiseer je dat je dan contact krijgt met Sportpark Berg en Bal Castricum. Dat is natuurlijk prima en ze kunnen wellicht je vragen beantwoorden, maar alle ins en outs van onze vereniging kennen ze niet. Als je gebeld wilt worden door één van onze vrijwilligers van de squashclub, e-mail ons dan je telefoonnummer en vertel ons ook eventueel wanneer je het beste bereikbaar bent. We bellen je dan snel op.

Tot ziens!

P.S.: Hoe zit dat nou precies met de relatie Sportpark Berg en Bal versus Squashvereniging Reflex? Zie hier.

Clubochtend, goed idee!

Elke zondag tussen 10.00 en 11.30 uur kan je komen kennismaken met leden op de clubochtend.

Als je wilt meespelen, neem dan je sportkleding mee (een racket hebben wij wel voor je). Maar alleen komen kijken mag natuurlijk ook.

Aanmelden hoeft niet.

Zorg dat je erbij bent!

Ik squash al heel lang en mij zie je bijvoorbeeld geregeld bij de competitie. De clubkampioenschappen zijn leuk, de contacten, de gezelligheid. Squashen geeft me energie. Ik ben voorlopig nog niet uitgespeeld!

Miriam Boorsma

Regio

Veel van onze leden komen uit Castricum, maar ook uit Heiloo, Limmen, Uitgeest en Akersloot. Soms zelfs van nog verder weg. Iedereen is welkom!

Lid worden

Wil je lid worden? We hebben op deze pagina alle informatie voor je en een inschrijfformulier.